fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Op avontuur in Goldegg am See

Afl. 2 – Zwemplezier in Goldegg am See

Goldegg am See, onderhand toch wel een van onze favoriete plekjes in het Salzburgerland. Het is hier zo echt Oostenrijks nog, heerlijk die rust. Deze keer zijn we op een mooie dag met de camera op pad gegaan en zijn we gaan zwemmen in Goldegg am See. Verfrissend!

Zwemmen in Goldegg am See: een idyllisch plekje

Het zonnetje schijnt en het is lekker warm, een ideale dag dus om verkoeling te zoeken in een van de meertjes rondom Goldegg am See. Kraakhelder water in een groene en idyllische bergomgeving. Wij kunnen hier wel tot rust komen!

Zwemmen in de Goldegger Moorsee

De Goldegger Moorsee ligt direct naast het dorpje en met de kerk van Goldegg en het kasteel van Goldegg vlak bij de oever is het plaatje compleet. Dit is wat ons elke keer doet terugkomen in Goldegg: de combinatie van het water met het kleine idyllische dorpje, wat een plaatje! Wist je al dat het water van de Goldegger Moorsee wordt geprezen om zijn helende krachten?

Meer informatie over Goldegg am See?

Meer info over Goldegg am See gewoon gratis in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze regiospecials. In de regiospecial lees je nog meer informatie over de regio’s waar wij zijn geweest! Snel aanmelden dus.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.