fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Nieuwe afleveringen

Preview: nieuwe zomerafleveringen vanuit Goldegg am See

Net als afgelopen winter zijn we ook deze zomer weer onderweg in Goldegg am See. In onze zomerserie ‘Op avontuur in Goldegg am See’ nemen wij jullie mee naar deze verborgen parel in het Salzburgerland. De eerste aflevering gemist? Bekijk ‘m hier terug!

Aflevering 2: Zwemplezier in Goldegg

Zwemmen in Goldegg is een aanrader. De kraakheldere Goldegger Moorsee en Böndlsee zorgen gegarandeerd voor zwemplezier en ontspanning. We schreven er al eens over, maar nu hebben we ze uitgetest! Je ziet de hele aflevering morgen op al onze kanalen.

 

Aflevering 3: Golfclub Goldegg

Ook voor een bijzondere golfervaring in het Salzburgerland kun je perfect terecht in Goldegg am See. Golfen in Goldegg is bijzonder want dit kleine, authentiek Oostenrijkse dorp ligt middenin de Salzburger bergwereld en heeft een schitterende 18-holes golfbaan te bieden. Ook de aflevering vanaf de Golfbaan zie je binnenkort op Oostenrijk TV!

Aflevering 4: Schloss Goldegg

Schloss Goldegg ligt er prachtig bij, zo vlak aan de Goldegger Moorsee. Hoe het er van binnen uitzag was voor ons nog onbekend, dus zijn we een kijkje gaan nemen.

Meld je aan voor onze regiospecial

Meer info over Goldegg am See gewoon gratis in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze regiospecials. In de regiospecial lees je nog meer informatie over de regio’s waar wij zijn geweest! Snel aanmelden dus.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.