fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Op avontuur in Goldegg am See

Afl. 3 – Golfclub Goldegg

Golf liefhebbers opgelet: op zoek naar een verborgen parel in het Oostenrijkse landschap? Zoek niet verder en kom naar het idyllische Goldegg am See in het Salzburgerland. Zoals jullie weten zijn wij deze zomer regelmatig te vinden in Goldegg. In deze derde aflevering zijn we gaan golfen in Goldegg en verkennen wij de schitterende 18-holes golfbaan!

Golfclub Goldegg in Goldegg am See

Voor een bijzondere golfervaring in het Salzburgerland kun je perfect terecht in Goldegg am See. Golfen in Goldegg is bijzonder want dit kleine, authentiek Oostenrijkse dorp ligt middenin de Salzburger bergwereld en heeft een schitterende 18-holes golfbaan te bieden. Golfclub Goldegg ligt direct naast het kleine dorpje en is daarom nooit ver weg van een van de gezellige hotels in de omgeving. De faciliteiten op en rondom de Golfclub zijn van top kwaliteit. Zo vind je hier bijvoorbeeld een restaurant, shop, E-cars, oefenfaciliteiten, alles is aanwezig!

Golfclub Goldegg middenin de natuur

De golfclub ligt midden in de natuur van de Salzburger Sportwelt en biedt fantastische uitzichten op de omliggende bergomgeving. Doordat Goldegg op een zonnig hoogplateau ligt is op mooie dagen zon hier gegarandeerd en beleef je een onvergetelijke ronde bij Golfclub Goldegg. Zelfs direct naast de Golfbaan kun je bijzondere dieren en planten ontdekken! Concluderend: ontdek het zelf en ervaar hoe mooi het hier is! Meer informatie over Golfclub Goldegg vind je hier.

Meer informatie over Goldegg am See?

Meer info over Goldegg am See gewoon gratis in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze regiospecials. In de regiospecial lees je nog meer informatie over de regio’s waar wij zijn geweest! Snel aanmelden dus.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.