fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Grossglockner Hochalpenstrasse toch nog open 2020!

Vanuit Oostenrijk druppelt er steeds meer goed nieuws binnen als het gaat om het toerisme komende zomer. Na eerder het teleurstellende bericht dat de Grossglockner Hochalpenstrasse deze zomer gesloten zou blijven, was er gisteren (07.05.2020) dan toch goed nieuws te melden. De Grossglockner Hochalpenstrasse GAAT OPEN in de zomer van 2020. YES! Daar zijn we blij mee.

Wanneer opent de Grosslockner Hochalpenstrasse?

De pas opent uiterlijk op 28 mei 2020 zo kondigen ze via hun Facebookpagina aan. Voor die tijd zal er echter nog aardig wat werk aan de winkel zijn, want ondanks dat de sneeuw inmiddels ook natuurlijk redelijk snel smelt ligt er op die hoogte echt nog wel een pak zoals je op de webcam kunt zien.

Die Schneeräumung am Großglockner kann beginnen!???

Wir sind überglücklich! Die Glocknerstraße wird bis spätestens 28….

Geplaatst door Grossglockner Hochalpenstrasse op Donderdag 7 mei 2020

 

Doordat er geopend wordt kan je deze zomer – tenminste mochten ook de Nederlanders en Belgen naar Oostenrijk mogen (wij zijn nog altijd hoopvol!) – toch van dit soort schitterende beelden genieten!

Meer weten over deze bergpas?

Wil je nu meer zien van de Grossglockner Hochalpenstrasse? Check dan eens dit bericht van ons uit 2017. De video hebben we ook bovenaan deze pagina nogmaals geplaatst. Genieten toch?


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.