fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 8

Jump Squats

De achtste oefening die personal trainer Pieter Bulsink voor je in gedachten heeft is de jump squats!  Je traint hiermee opnieuw de billen, maar nu met een extra accentje op het explosief vermogen. De billen zijn op wintersport dus belangrijker dan je wellicht dacht.

Jump Squats – De uitleg

Bij deze squats zak je eerst door je knieën naar beneden, terwijl je de benen heupbreed hebt staan. Daarvandaan spring je omhoog en zwaai je de armen naar achteren. Het accentje ligt in deze oefening bij de benen die bij elkaar komen. Dat is echt belangrijk dat je je benen lang houdt en die bij elkaar klappen. En er mag best een beetje tempo in. De oefening mag je in 3 sets van 10 tot 15 herhalingen uitvoeren. Heerlijk toch?

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.