fbpx
Logo
Menu sluiten
Een bal naar Weens voorbeeld

Amsterdamsch Galabal

Geïnspireerd door de bals in Wenen, maar dan in hartje Amsterdam! Gaat jouw hart sneller kloppen van Weense sferen? Mis de eerste editie van dit unieke Amsterdamsch Galabal dan niet. Geen danser, maar wel zin in een gala op een prachtige locatie? Ook dan ben je van harte welkom.

Amsterdamsch Galabal op 23 november 2019

Het bal vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in Arti et Amicitiae aan het Rokin te Amsterdam. Dit monumentale pand heeft een rijke geschiedenis en is normaal gesproken alleen voor leden geopend. De prachtige sociëteit is ontworpen door Berlage en bijzonder geschikt voor een bal. Op het programma: veel dansen, maar ook aantrekkelijke intermezzo’s. Met als klap de vuurpijl de middernachtsquadrille. Deze ludieke hofdans mag niet ontbreken op een bal naar Weens voorbeeld. Wees niet bang: danservaring niet nodig, we praten je erdoorheen!

Het bal is een initiatief van Marco van der Noordaa. Na het bezoeken van enkele bals in Wenen en het plezier op de danslessen bij Ballroomdansen.nl dacht hij: waarom kan dit niet in Amsterdam? Als lid van Arti et Amicitiae kende hij natuurlijk de prachtige sociëteit. Met het Amsterdamsch Galabal is zijn idee werkelijkheid geworden en hopelijk de start van een nieuwe, Amsterdamsche traditie.

Ook zin om naar het bal te komen? Kaarten kosten € 25, studenten betalen € 17,50. Wacht niet te lang met boeken, want vol=vol. Ga dus snel naar de website en bestel je kaarten. Het Amsterdamsch Galabal draagt Vluchtelingenwerk Nederland een warm hart toe. Help je mee om hun goede werk te steunen? Doe dan een donatie bij het kopen van je kaarten.

Speciale actie voor de fans van Oostenrijk TV

In september volgt een speciale actie voor fans van Oostenrijk TV. Hou de website dus in de gaten. Hieronder alvast wat sfeerimpressies van wat je van het Amsterdamsch Galabal kunt verwachten. Dansen maar!

Geschreven door:

Reacties