fbpx
Logo
Menu sluiten
Winactie

WINNEN: 5 paar X-socks!

Het is koud. Heel koud in Oostenrijk deze week. En dat zal weer heel wat koude tenen opleveren op de piste. Of niet? Met de warme X-socks aan je voeten zullen ze in ieder geval een stuk minder koud zijn. Daarom dachten wij: het is weer tijd voor een winactie!

Wat kan je winnen?

Er zijn 5 paar van de heerlijke X-Socks Ski Control 2.0 te winnen! Extra veel kans om te winnen dus.

Wij skiën zelf sinds deze winter op de X-socks en we moeten zeggen: het verschil is te merken. De sokken zijn super comfortabel, blijven droog en zijn warm op de momenten dat het moet. Heerlijk.

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken om een paar X-socks te winnen? Like ten eerste even onze Facebookpagina en deel deze win-actie. Bekijk daarna bovenstaande video. Weet jij in hoeveel centimeter sneeuw Valentijn staat? Vul je gegevens en antwoord in op onderstaand formulier. De 5 inzendingen die het meest in de buurt zitten van de exacte sneeuwhoogte winnen een paar X-Socks!

Deze winactie is verlopen!

Op 12 maart zal Valentijn een nieuwe video uploaden waarin hij laat zien in hoeveel centimeter sneeuw hij staat! Met het versturen van het aanmeldformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze winactie. De winnaar ontvangt 11  maart 2018 bericht per email.

Geschreven door:

E.P. van der Kooij
E.P. van der Kooij
2 jaren geleden

24 cm sneeuw

Reageer
Anja Fijn
Anja Fijn
2 jaren geleden

22 cm

Fijne dag,

Anja Fijn

Reageer
Helena vermeulen
Helena vermeulen
2 jaren geleden

17 cm sneeuw

Reageer
Marloes
Marloes
2 jaren geleden

Euhmmmmmmmm 20cm ????☀️❄️✌??

Reageer
Reacties