fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 10

Kozak Squat

De tiende en daarmee laatste oefening die personal trainer Pieter Bulsink voor je in gedachten heeft is de Kozak Squat. Deze oefening combineert kracht én een stukje flexibiliteit. Dit komt goed van pas om een ‘slippertje’ op de piste te corrigeren!

Kozak Squat – de uitleg

Je zet je benen breed neer en gaat ‘op’ één been zitten. Je andere been strek je zijwaarts, met je tenen zo veel mogelijk richting je bovenlichaam. Je blijft laag en probeert te wisselen naar je andere been. Probeer dit 10 tot 15 sets vol te houden en herhaal 3 keer. Het mooiste is als je dit lukt zonder je handen te gebruiken, maar natuurlijk is het prima om in het begin je handen te gebruiken voor stabiliteit. Killing!

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.