fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

#austrianstories

Het verhaal van @lottesapuletej

Ieder weekend delen wij op Instagram en op onze website onder #austrianstories echte verhalen uit Oostenrijk. Vandaag zien jullie het prachtige uitzicht waar @lottesapuletej mee wakker werd in Königsleiten!

“Iedere ochtend konden wij genieten van dit uitzicht vanaf ons appartement. Het uitzicht op de bergen verveeld nooit. Wij waren op skivakantie in Königsleiten in de Zillertal Arena. De foto is gemaakt bij zonsopgang, je ziet hoe de zon nog niet volledig op de berg schijnt.”

#austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt @lottesapuletej voor je foto & verhaal ????

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.