fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

#austrianstories

Het verhaal van @thecartwheeltraveller

Ieder weekend delen wij op Instagram en op onze website onder #austrianstories echte verhalen uit Oostenrijk. Vandaag verhaal & foto van @thecartwheeltraveller die de wereld over reist en een radslag maakt in elk land dat ze bezoekt!

It was so warm today ????⛄ . . #gymnast #gym #cartwheel #cartwheels #cartwheelsforday #thecartwheeltraveller . . Thanks to @lisannehoftijzer

A post shared by Thecartwheeltraveller (@thecartwheeltraveller) on

Took this shot when I was working in Austria 🙂 . . #cartwheelsfordays #cartwheel #cartwheels #thecartwheeltraveller

A post shared by Thecartwheeltraveller (@thecartwheeltraveller) on

 

“Na de zomer ga ik op wereldreis. Mijn volgers bepalen waar ik heen ga, want ik logeer alleen bij mensen thuis. Ik fotografeer hun woonkamer met een quote wat ‘thuis’ voor hem of haar betekent. Tijdens al mijn reizen maak ik ook een radslag!”

#austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers ???? Volg @thecartwheeltraveller voor meer reisinspiratie!

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.