fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

#austrianstories

Handgemaakte leren accessoires uit het Salzburgerland

Ieder weekend delen wij op Instagram en op onze website onder #austrianstories echte verhalen uit Oostenrijk. In het verhaal van deze week nemen we een kijkje in het productieproces van de unieke leren producten van 2tmann Leder Accessoires.

Leren handwerk uit het Salzburgerland
Christoph Oberreiter, de man achter 2tmann maakt al jaren unieke handgemaakte leren producten vanuit zijn werkplaats in Flachau en geeft ons in deze prachtige video een indruk hoe dat in zijn werk gaat.

Win een handgemaakte leren tas!
Christoph deelt zijn liefde voor zijn producten graag. Vanaf begin mei zijn de producten te koop in zijn nieuwe webshop, maar nu al kan je de tas die hij in bovenstaand filmpje maakte winnen! Hoe? Kijk snel op zijn Facebook pagina en volg @2tmann op Instagram.

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.