fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

#nooitmeernaarhuis

Gouden herfst in Hotel Miramonte in Bad Gastein

Eind oktober vorig jaar waren wij onderweg in het Salzburgerland voor onze miniserie ‘De ‘Goldene’ herfst in Oostenrijk’ en verbleven we in het prachtige Bad Gastein. Een dorp dat niet zo bekend is onder de Nederlanders en Belgen en wij snappen eigenlijk nog steeds niet zo goed waarom. Dit is een plek waar je je écht even in een andere wereld begeeft. Bad Gastein is anders, maar heeft het allemaal. In onze serie “Nooit meer naar huis” gaan wij op zoek naar bijzondere accommodaties in Oostenrijk waar je echt nooit meer weg wilt. Eén ding weten wij zeker: na een ontspannen herfstvakantie in Miramonte in Bad Gastein zul je balen als je weer naar huis moet!

Bad Gastein: unieke sfeer in de Alpen

Midden in de “Hohe Tauern” tussen Oostenijks hoogste bergen en eigenlijk vlak bij de bij ons zo bekende gebieden zoals Zell am See en Saalbach – Hinterglemm vind je in Bad Gastein een sfeer die je eigenlijk nergens anders tegen komt in de Alpen. Een mix van vergane tijden en een enorme drang tot vernieuwing.

Bijzondere accommodaties met overweldigend uitzicht

Boven op een zonnige helling met een overweldigend uitzicht over het Gasteinertal ligt designhotel Miramonte: wat ons betreft een perfecte match met dit bijzondere dorp. Ike en Evelyn Ikrath, eigenaren van zowel Miramonte, Haus Hirt en de Alpenlofts, ademen vernieuwing en doen er alles aan om ‘hun’ Bad Gastein aan de internationale buitenwereld te laten zien. Wij waren er in de rustige herfst en genoten van de laagstaande zon op het panoramische terras, de uitgebreide sauna mogelijkheden en het uitstekende eten. Miramonte is een perfecte uitgangspositie voor inspanning in de bergen, maar biedt alles voor volledige ontspanning. Een plek met een rustgevende sfeer waar je je in no-time thuis voelt.

Bad Gastein & Hotel Miramonte: een perfecte match

Op zoek naar die ‘niet zo typisch Oostenrijkse’ plek in de Alpen en mag het allemaal wel wat anders dan anders? Op zoek naar rust in een bergen maar wel in een moderne en vernieuwende omgeving? In dat geval kunnen wij je beloven dat je na een paar dagen in Miramonte nooit meer naar huis wil. Wij komen hier zeker terug!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.