fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Om verliefd op te worden

Onze eigen top 5 #cabinlove in Oostenrijk

Het is herfst: de dagen worden korter, het wordt kouder en de wereld kleurt geel – oranje – rood. Voor mij is dat zo’n moment dat de open haard weer aan mag, dat je in het weekend lekker naar het strand wilt (in Nederland) of de bergen in (in Oostenrijk) en daarna lekker naar binnen. Ik ben eens onze foto’s van de afgelopen jaren gaan bekijken op zoek naar van die typische berghutten waar je eigenlijk een beetje verliefd op wordt: #cabinlove noemen we dat (check #cabinlove en @cabinlove op Instagram).

Cabin love in Oostenrijk: onze top 5

Hieronder een top 5 van hutten waar wij zijn geweest op schitterende locaties. Zou jij het hier 30 dagen zonder telefoon en internet uithouden?

Walser huizen in het Kleinwalsertal, deze kwamen we afgelopen zomer tegen. Wat een plaatje!
Deze foto maakte Wouter vorige week nog in de buurt van Filzmoos
Uitzicht op de Hochkönig, is het niet schitterend? Deze foto maakte Valentijn onderweg!
Ok, een beetje exclusief misschien, maar wel mooi: Bergdorf Priesteregg in Leogang. Pepijn maakte deze foto toen hij hier op bezoek was!
Zo gezellig! Geen internet, geen elektriciteit: alleen maar quality time. Deze vind je diep in het Sölktäler Naturpark (en kan je boeken!)

Ken jij ook van dit soort plekken?

Dit zijn toevallig 5 mooie hutjes waar wij zijn geweest afgelopen jaren, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Heb jij ook van die berghutten waar je helemaal gek op bent? Deel ze met ons op Facebook, Instagram of stuur je foto naar pepijn@oostenrijktv.nl en dan delen we binnenkort de leukste plaatjes!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.