fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Foto tip 1

Hoe hou ik mijn camera vast?

Op de sluiterknop drukken dat snap ik nog wel. Maar, hoe houd ik mijn camera vast? Je zou zeggen dat iedereen dat wel weet. Alhoewel…? Ik deed het in ieder geval helemaal fout en Ed legde mij gelukkig uit hoe het wel moet!

Hoe houd ik mijn camera vast?

Mijn eerste houding was met de rechterhand aan de camera en dan de linkerhand aan de lens om te zoomen. Maar zoals Ed in de video laat zien, is je camera op deze manier erg instabiel. De gouden tip: doe je linkerhand ónder de camera. Zo ligt de camera stabiel én kan je ook nog gewoon aan de lens draaien.

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.