fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Foto tip 2

Wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer?

Ken je dat? Dat je aan het fotograferen bent en dan denkt…oh shit accu leeg. Of dat je wordt overvallen door een regenbui, wat dan? Kortom: wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer? Ed heeft een paar goede en handige tips voor je!

Wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer?

Ga je echt speciaal op pas om mooie foto’s te maken, dan doe je dat niet met je telefoon natuurlijk. Een echte fotograaf gaat op pad met een serieuze camera. Belangrijk in de bergen is een groothoekobjectief. Ed neemt ook nog altijd een telelens mee. Je hebt het vast wel eens mee gemaakt, je wilt een foto maken en dan is je accu ineens leeg. Een reserve accu neem je dus ook altijd mee. Niets is zo irritant dan dat je de gewenste foto niet kunt maken! Een klein statief komt ook altijd van pas en ter bescherming van de spullen natuurlijk een speciale rugzak met regenhoes. Maar de belangrijkste tip van Ed…dat is een vuilniszak! In de video legt hij uit waarom.

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.