fbpx
Logo
Menu sluiten
Wouter Oudemans
Wouter Oudemans

Foto tip 14

Gebruik de natuurlijke kaders van het landschap

Deze tip is handig voor je volgende vakantie in Oostenrijk. Het Oostenrijkse landschap is erg veelzijdig en heeft veel kaders te bieden. Kaders die je in kunt zetten om je foto’s nóg een beetje mooier te maken. Ed staat deze keer in Berwang in de Tiroler Zugspitz Arena. Wist je dat wij hier ook al geskied hebben?

Gebruik de kaders van het landschap

Je kan een foto op veel verschillende manieren maken, maar vaak helpt het al als je goed kijkt naar de kaders die het landschap te bieden heeft. Dat maakt je foto vaak al meteen een stuk mooier. Ed legt je in deze video uit waar je dan op moet letten. En oja, aan het einde komt hij nog met een hele snelle tweede bonus tip. Kijken dus!

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Hoe krijg ik scherpte en diepte in mijn foto? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.