fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Laat die sneeuw maar komen!

Genieten van de mooiste sneeuwkanonnenplaatjes

De kou is Oostenrijk binnen getrokken en dat is altijd weer een mooi moment. Dat is het moment dat de sneeuwkanonnen weer vol gaan draaien. Dit wordt nu mijn zesde winter op rij in Oostenrijk en het moment dat de voorbereidingen √©cht starten is altijd weer fantastisch. Het is zo’n schitterend gezicht dat al die kanonnen op volle kracht staan te brullen, daar kan ik echt van genieten en uren naar kijken.

Dit jaar is het natuurlijk helemaal bijzonder, want van moeder natuur hebben we tot nu toe nog geen vlokje sneeuw gezien. Komt binnenkort ongetwijfeld ook en tot die tijd maken de skigebieden hun sneeuw wel zelf. En dat kunnen ze hier! Aan de witten lijnen in het landschap te zien worden de pistes iedere dag een stukje winter. Geweldig. Zelf vind ik het dan ook altijd leuk om lekker webcams te spotten. Ik zet de mooiste die ik kon vinden op een rijtje.

Weet jij nog meer mooie webcams? Laat het ons weten, want hoe meer mooie beelden hoe beter! ūüôā

Bad Kleinkirchheim in de vroege ochtend. ©foto-webcam.eu
Ook altijd goed voor mooie beelden: Turracherhöhe © foto-webcam.eu
Turracherhöhe biedt ons gisteravond een prachtige lichtshow © foto-webcam.eu
Met als resultaat dat de pistes steeds witter worden. En de Turrach kennende gaan ze dan snel open! © foto-webcam.eu
De Planai boven Schladming zal zeker ook snel openen. Helaas geen fotokwaliteit webcam, maar toch mooi! © Bergfex/Planai
Deze in Saalbach vind ik ook fraai en geeft goed weer hoe groen de omgeving (nog) is © Bergfex/Saalbach
Mijn persoonlijke favoriet is vaak de cam op de Hochkönig. Je ziet de kanonnen in Hochkönig, Rauris, Kaprun en Zell am See. Prachtig! © foto-webcam.eu

Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook ge√Įnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.