fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Private Powderchair in Lech am Arlberg

Heel veel sneeuw in het westen van Oostenrijk

Zojuist komen deze unieke beelden bij ons binnen vanuit het Tourismusverband Lech Zürs am Arlberg. Lech heeft voor twee medewerkers even de Schlegelkopf lift laten draaien om wat opnames te kunnen maken. ‘Private Powderchair’ is wel een heel toepasselijke naam van de video. Wat zouden wij hier ook graag hebben gestaan! Jullie ook?

Een meter verse sneeuw!

Wat we zien is zeker een meter verse sneeuw! Tot ver boven de heupen zakt deze dame weg in de sneeuw. En daarna de opnames van het poederskiën… genieten. Om je vingers bij af te likken. Wat is winter toch mooi. En dan te bedenken dat het gisteren eerst nog een tijdje geregend heeft en dit dus allemaal sinds gister avond naar beneden is gevallen. Wat een uniek gebied is de Arlberg toch als het om sneeuwhoeveelheden gaat.

Overal sneeuw, maar lang niet altijd veel

Verder zien we bijna overal vanochtend dat er sneeuw is gevallen. Zo ook bij mij thuis in de omgeving van Zell am See en Kaprun. Echter, veel stelt het hier niet voor. In het dal is net aan het gras wat wit geworden en zo rond de 1000 meter ligt er net aan 5cm. Wel is het koud en staan de sneeuwkanonnen nu aan!

Hoe anders is het alweer een paar kilometer verderop in het Hochkönig gebied. Hier wordt vanochtend melding gemaakt van 20 cm sneeuw in het dal. Dat lijkt tenminste al weer ergens op!

Heerlijk om te zien natuurlijk! Hebben jullie meer mooie beelden, laat het ons weten!

Fijne dag vanuit een winters Oostenrijk gewenst.

 

 

 

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.