fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

#austrianstories

Het verhaal van @djosoewa

Ieder weekend delen wij op Instagram onder #austrianstories echte verhalen uit Oostenrijk. Vanaf dit weekend doen we dat ook op onze website! Vandaag het verhaal van @djosoewa die door @hannekeg92 mooi op beeld werd gezet!

“Wij zijn deze week na een goed idee van het jongste broertje met het hele gezin inclusief aanhang op wintersport gegaan. Twee van de dames hadden nog nooit op ski’s gestaan, maar gingen toch een poging wagen! @hannekeg92, @jim.minkels en ik waren de meest ervaren wintersporters dus zijn op verkenning gegaan in het omliggende gebied. Toen we op deze rots stuitten kon ik het niet laten om erop te klimmen en van het uitzicht te genieten!”

#austrianstories
zijn echte verhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt @djosoewa & @hannekeg92 voor jullie foto & verhaal!

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.


 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.