fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

#austrianstories

Het verhaal van @gijs_hardeman

Ieder weekend delen wij op Instagram en op onze website onder #austrianstories echte verhalen uit Oostenrijk. Vandaag verhaal & foto van @gijs_hardeman die een tourskitocht van 7 dagen dwars door Vorarlberg maakte!

“In Vorarlberg ging ik mee op de Ski & Ride, een tourskitocht van zeven dagen dwars door Vorarlberg. Ik schreef hier verschillende verhalen over in Nederlandse en Belgische tijdschriften. Mijn “opwarmdag” was de beste ooit. Ruim een meter verse sneeuw lag er in het Kleinwalsertal en dankzij een toevallige ontmoeting in de trein de dag ervoor had ik ook Duitse freeride buddies waar ik bij kon aansluiten. Het werd een dag uit duizenden. Op de foto mijn nieuwe Duitse vrienden.”

#austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt @gijs_hardeman voor je foto & verhaal ????Bekijk meer avonturen van Gijs op NextDestination.

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.