fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

#austrianstories

@helmaderksen vanuit Pettneu

Ieder weekend delen wij op Instagram en op onze website onder #austrianstories echte verhalen uit Oostenrijk. Vandaag komen verhaal & foto van @helmaderksen die met pasen nog heerlijk heeft geskied in St. Anton en verbleef in een prachtig appartement in Pettneu!

Ski#oostenrijk#pettneuamarlberg

A post shared by Helma Derksen (@helmaderksen) on

“Wij waren in Pettneu en verbleven in een prachtig appartement, volledig ingericht in Oostenrijkse stijl! Ontzettend lieve mensen die zelfs bereid waren om ‘s nachts op ons te wachten en we werden verwelkomd met een heerlijk warm huis. Prima vertoeven dus! En wat een geluk ook nog dat er met Pasen zoveel sneeuw was gevallen, zo hebben we nog heerlijk kunnen skiën in St. Anton!”

#austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt @helmaderksen voor je foto & verhaal ????


Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.