fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

#austrianstories

Het verhaal van @schitterendleven

Ieder weekend delen wij op Instagram en op onze website onder #austrianstories echte verhalen uit Oostenrijk. Vandaag lezen jullie het verhaal van @schitterendleven  die twee maanden lang in Oostenrijk zit en prachtige foto’s maakt.


“Ik houd van de winter! Nou ja, een winter waarbij er een dik pak sneeuw ligt, de zon schijnt én de lucht blauw is. Een beetje veel gevraagd misschien!? 😉 Gisteren had ik het geluk dat dit favoriete winterse plaatje zich weer aandiende. Dus ik pakte mijn camera, sprong op de latten en maakte onderstaande foto’s op de Aberg in Maria Alm. Mocht je dit seizoen nog op wintersport gaan, hopelijk zorgen deze winterse plaatjes voor wat voorpret (maar ook wanneer je niet naar de bergen gaat).”

#austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt @schitterendleven voor je foto & verhaal ????Bekijk alle foto’s bij het bericht op haar website.

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.