fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Foto tip 12

Hoe maak ik goede actiefoto’s?

Deze tip is leuk voor je volgende vakantie in Oostenrijk. De Oostenrijkse bergen gaan vaak gepaard met snelheid: is het niet op de ski’s of op het snowboard, dan misschien wel in een Mountain Cart. Maar hoe maak je daar nu een mooie foto van? Ed heeft een tip voor je, die je zoals hij het zelf zegt normaal niet in alle fotoboekjes zult lezen!

Hoe maak ik goede actiefoto’s?

Allereerst hebben we natuurlijk een activiteit gezocht waarbij we hoge snelheid bereiken. En wel tijdens het het Mountain Carten in Innsbruck. Als je dat soort snelheden wilt vastleggen dan zou je denken dat je sluitertijd voorkeuze moet gebruiken. Dat is wat je tenminste in alle boekjes leest. Maar niets is minder waar. Wat je dan wel moet doen? Ed legt het je uit in deze video.

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Hoe krijg ik scherpte en diepte in mijn foto? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.