fbpx
Logo
Menu sluiten
Wouter Oudemans
Wouter Oudemans

Foto tip 9

Hoe maak ik mooiere foto’s van Alpenbloemen?

Deze tip is leuk voor je volgende vakantie in Oostenrijk. Veel vakantiegangers genieten van de prachtige bloemenweides. Maar hoe mak je daar nu een mooie foto van? Ed legt het uit in deze korte maar krachtige fototip. Het resultaat van je foto mag er zijn. Of zoals Ed het zelf zegt: “sommige tips zijn zo simpel dat je niet snapt dat je het zelf niet door hard”.

Hoe maak ik mooiere foto’s van Alpenbloemen?

Het lijkt zo simpel: het fotograferen van een bloemetje. En toch doe je het heel makkelijk fout, want de meeste van ons zullen gewoon blijven staan en de bloem van bovenaf fotograferen. Dat betekent dat je vaak een heel rommelige achtergrond krijgt met niet of nauwelijks scherpte/diepte effecten. Wat je dan wel moet doen? Ed legt het je uit!

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Hoe krijg ik scherpte en diepte in mijn foto? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.