fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Foto tip 11

Hoe maak ik mooiere foto’s van mijn Oostenrijkse eten?

Deze tip is leuk voor je volgende vakantie in Oostenrijk. Veel vakantiegangers genieten natuurlijk van de heerlijke Oostenrijkse gerechten. Regelmatig zien wij op social media posts voorbij komen van een schnitzel, brettljause en noem maar op. Maar hoe maak je daar nu een mooie foto van? Ed speelt vandaag de romanticus (of is hij er gewoon echt een?) en komt dan tóch nog met een handige tip.

Hoe maak ik mooiere foto’s van mijn Oostenrijkse eten?

Allereerst hebben we natuurlijk een bijzonder plek gezocht voor het opnemen van dit item. En wel tijdens het gondelontbijt in de Tiroler Zugspitz Arena. Ed zijn belangrijkste tip? Leg je telefoon weg en genieten samen met je partner van dit ontbijt! Goed…dan toch maar de fototip, want die willen jullie immers horen. Eigenlijk is die heel simpel: maak geen etensfoto’s met je telefoon! Doodzonde. Wat je dan wel moet doen? Ed legt het je uit in deze video.

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Hoe krijg ik scherpte en diepte in mijn foto? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.