fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Zou jouw hond het durven?

Hond met GoPro op zijn rug over hangbrug

Trillende benen? Hoogtevrees? Geen sprake van bij deze stoere hond met GoPro op zijn rug. Zonder enige twijfel loopt hij over de hangbrug bij Ischgl. Niet vergeten te genieten van het uitzicht!

Ook de stoeltjeslift is voor deze hond met GoPro geen probleem

Niet alleen zo’n hoge hangbrug, maar ook een stoeltjeslift is voor deze hond geen probleem. Rustig zit hij met zijn baasje in de stoeltjeslift naar beneden om te genieten van het uitzicht. Zie de complete video hieronder!

Tiroolse Beleveniswandeling Ischgl

Als je in de buurt van Ischgl in Tirol bent vergeet dan niet even langs te gaan bij deze spectaculaire Beleveniswandeling. De Kitzloch en Bärenfalle hangbruggen zijn onderdeel van deze spannende wandeling. Meer dan 100 meter lang en een ongelofelijke 70 meter hoog boven de Fimbabeek.

5 spectaculaire hangbruggen in Oostenrijk

Als je hoogtevrees hebt kun je misschien beter thuisblijven, maar voor alle anderen is een bezoekje aan een van de vele hangbruggen in Oostenrijk zeker de moeite waard. De een nog hoger en langer dan de ander, maar allemaal inclusief een spectaculair uitzicht. Wij zetten 5 spectaculaire hangbruggen in Oostenrijk voor je op een rijtje. Voel je de brug al wiebelen?


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.