fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Zon, sneeuw, Arlberg!

Jaloersmakende opening op de Arlberg!

Het skigebied van de Arlberg is sinds vandaag officieel open. Via het Tourismusverband Lech Zürs kregen we een aantal jaloersmakende foto’s toegestuurd van vandaag. Kan een opening beter vraag je je af? Gisteren nog veel nieuwe sneeuw en dan vandaag een strakblauwe lucht. Was je vandaag op de Arlberg dan was je bovendien ook nog (bijna) alleen.

“Once in a Lifetime”

Tja, zo kan je deze dag wellicht het beste omschrijven. Geen sporen buiten de pistes, jij bent de eerste en dat bij perfecte poedersneeuw en strakblauwe lucht. Dat zijn momenten die je niet vaak mee zult maken. We houden het kort: kijk en geniet gewoon van deze paar prachtige foto’s! 🙂

We kunnen echt van een droomstart spreken in dit winterseizoen! Laten we hopen dat het nog een paar maanden zo door mag gaan, dan krijgt iedereen zijn gedroomde wintersportvakantie!

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.