fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Tip van de week

KitzSki goes Dutch!

Nieuw deze winter in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg: KitzSki goes Dutch! Een speciale Nederlandse week met een geweldig gezellig programma vol winters plezier.

KitzSki goes Dutch: 21 t/m 27 januari

Dat er elk jaar veel Nederlanders richting de Kitzbühler Alpen vertrekken is geen geheim. Speciaal voor al deze Nederlanders vindt er in Kitzbühel & Kirchberg komende winter voor het eerst een echte Nederlandse week plaats! Van 21 t/m 27 januari is er een geweldig programma waardoor er élke dag iets leuks te doen is.

Skiën met Maarten Meiners

Tijdens de KitzSki goes Dutch week kan je kennismaken met Nederlands skiprofessional Maarten Meiners! Samen met hem ski je van de legendarische Streif afdaling. Elk jaar weer skiën ‘s werelds beste skiërs met een recordsnelheid van deze beroemde afdaling. Maarten kent de berg op z’n duimpje en weet precies hoe je hier veilig naar beneden komt.

Gerard Joling & Thomas Berge

De speciale Nederlandse week wordt afgesloten met optredens van Gerard Joling en Thomas Berge! Nederlands entertainment op top niveau dus. Zing mee met de nummer 1 hit van Thomas Berge ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Après ski was nog nooit zo geweldig!

Bekijk het hele programma

Benieuwd naar het hele programma? Check de website van KitzSki goes Dutch en boek die onvergetelijke wintersportweek!


 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.