fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Oostenrijk TV #austrianstories

Kurzurlaub in de Tiroler Zugspitz Arena

In de Oostenrijk TV #austrianstories delen wij verhalen, foto’s en video’s van andere Oostenrijk liefhebbers. Vandaag komen verhaal & video van Johan Derrez. In het Hemelvaartweekend was hij voor een “Kurzurlaub” in de Tiroler Zugspitz Arena en stuurde ons deze mooie beelden van het weekend door. Wij krijgen hier wel dat echte Oostenrijk gevoel van!

Korte vakantie in de Tiroler Zugspitz Arena

“Lermoos, Ehrwald, Berwang en Biberwier, de gezellige dorpjes aan de Zugspitze, de berg op de grens van Oostenrijk en Duitsland. Het gebied ligt aan de voet van de Fernpass, pal langs de autosnelweg. Vanuit Limburg is het met de auto haalbaar in minder dan zeven uur en dat maakt deze bestemming ook aantrekkelijke voor een Kurzurlaub.

Net als in veel Oostenrijkse plaatsen valt ook hier van alles te beleven voor de hele familie. Zoals een wandeling langs kletterend bergwater en een rondje golf met uitzicht op de Zugspitze. In Biberwier stap je in een stoeltjeslift die je naar de start van de 1300 meter lange zomerrodelbaan brengt. Er liggen ook tal van mountainbikeroutes waar sportieve fietsers zich kunnen wagen aan uitdagende tochten. Afgelopen Hemelvaartweekend hebben we hier een paar leuke dagen beleefd. Want Oostenrijk is en blijft op z’n mooist in de lente.”


Oostenrijk TV #austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt @johanderrez voor het delen van jullie korte vakantie in de Tiroler Zugspitz Arena.

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.