fbpx
Logo
Menu sluiten
Wouter Oudemans
Wouter Oudemans

Foto tip 10

Landschapsfotografie is een lijnenspel

Deze tip is leuk voor je volgende vakantie in Oostenrijk. We genieten allemaal van het mooie berglandschap, maar hoe leg ik dat nu mooi vast op foto? Waar je aan moet denken bij landschapsfotografie? Dat het een lijnenspel is. En die lijnen moet je goed op elkaar afstemmen. Ed legt het je in de video weer uit.

Hoe krijg ik de juiste lijnen in mijn foto?

Het landschap in de bergen is prachtig. Maar dit mooi op beeld krijgen is best nog lastig. Ed geeft je een tip, want de lijnen in het landschap daar kan je goed mee spelen. Op deze manier kan je zorgen voor een mooie compositie. Aan de hand van een prachtig landschap in de Tiroler Zugspitz Arena laat Ed je zien hoe dat werkt. Kijken dus!

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Hoe krijg ik scherpte en diepte in mijn foto? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.