fbpx
Logo
Menu sluiten
Wouter Oudemans
Wouter Oudemans

Foto tip 8

Lange belichting nabootsen met je Iphone

Tot nu toe waren het alleen maar tips voor het gebruik van een echte fotocamera. In deze aflevering heeft Ed een leuke en handige tip voor met je Iphone. Ja, want ook met je Iphone kan je best mooie foto’s maken. Maar wist je al dat je ook écht bijzondere foto’s met je Iphone kunt maken door de lange belichting na te bootsen?

Maak je foto’s in de Live stand

Voor deze tip gaat Ed wel echt tot het uiterste. In de touwen hangend laat hij zich abseilen tot hij recht voor de waterval in Ehrwald hangt. Waarom? Hij wil je laten zien dat je ook met je Iphone best hele mooie foto’s kunt maken. Deze waterval is namelijk ideaal om het lange belichting effect dat de Iphone heeft nader toe te lichten. De tip is om te fotograferen in je Live stand. Wat je dan precies moet doen? Ed legt het je uit!

Fotograferen in de bergen met Cameraland

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Hoe krijg ik scherpte en diepte in mijn foto? Je ziet het allemaal in deze serie ‘Foto tips met Cameraland’.  Alle afleveringen bekijk je hierrrr! Op de website van Cameraland vind je ook meer info over de serie!

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.