fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Hoera!

Oostenrijk TV is online!

Na maanden van hard werken is het dan eindelijk zover: vandaag kunnen wij jullie de website van Oostenrijk TV presenteren. Hét online TV-kanaal voor en door Oostenrijk liefhebbers. We zijn live en dat is een heerlijk gevoel!
Vanaf vandaag vind je ons dus niet alleen meer op de social media (volg je ons trouwens al op Facebook, Instagram en Twitter?), maar vind je dus ook je dagelijkse portie Oostenrijk hier op de website.

Ons doel met Oostenrijk TV is om mensen te inspireren en te voorzien van informatie en ideeën om er op uit te gaan en het Oostenrijk gevoel optimaal te beleven. Wij laten jou kennis maken met Oostenrijk en brengen Oostenrijk bij je thuis! Dat doen we op een vernieuwende manier: alles draait bij ons om video. Bovendien is Oostenrijk TV het eerste platform waar de veelzijdigheid van dit prachtige land in álle seizoenen aan bod komt: Oostenrijk is zo veel meer dan alleen de jaarlijkse wintersport.

De eerste afleveringen staan inmiddels online. Snel zullen meer afleveringen volgen. Zo gaan we binnenkort rodelen en skiën, hoe kan het ook anders want het is winter! Naast de afleveringen proberen wij ook regelmatig wat live updates uit verschillende regio’s te plaatsen. Dit zijn dan de korte video’s die je herkent aan de tag ‘Het Oostenrijk gevoel’. Via blogs zullen we zo nu en dan ook andere leuke Oostenrijkse thema’s aansnijden.

Heb jij voor ons leuke ideeën of tips voor afleveringen? Laat het ons in de reacties weten en wie weet zetten we jouw idee of tip om in een nieuwe aflevering op Oostenrijk TV.

Wij hebben in ieder geval ontzettend veel zin om de komende tijd zoveel mogelijk mooie plekken in Oostenrijk te laten zien! Veel plezier met Oostenrijk TV.

Neem contact op »

» p.s de site is nieuw dus mogelijk zitten er nog kleine foutjes in. Laat je het ons weten als je iets tegen komt?


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.