fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

#nooitmeernaarhuis

Panorama Lodge Kitzbüheler Alpen inclusief een schitterend… panorama!

In deze aflevering van de #nooitmeernaarhuis serie ben ik op pad op de grens van Tirol en het Salzburgerland. Hier op de grens gaan de Kitzbüheler Alpen over in de Hohe Tauern, het grootste nationale park van Oostenrijk. En daar neem ik een kijkje bij de nieuwe Panorama Lodge Kitzbüheler Alpen. Een project waar toekomstig vele toeristen zullen genieten van een geniaal uitzicht, maar waar je ook de mogelijkheid hebt om eigenaar van een van deze appartementen te worden.

Een bijzondere locatie

De Panorama Lodge Kitzbüheler Alpen heeft wat mij betreft zo’n bijzonder locatie, omdat je vlakbij de lift naar het skigebied van Kitzbühel zit. Eigenlijk gewoon Oostenrijks bekendste skigebied dus. Maar ben je in de appartementen dan begrijp je pas waarom deze locatie is geselecteerd voor de #nooitmeernaarhuis serie. Dat uitzicht…..! Wat een panorama. Je moet je voorstellen dat je hier strak op de bank zit, het net gesneeuwd heeft en de wolken optrekken. Dat is toch de beste live natuurshow die je je kunt bedenken?

En oja, achter het project ligt een prachtig stukje natuur waar in de zomermaanden de wandelpaden weg gaan en in de wintermaanden de langlaufloipes. Daar kom je trouwens zeker ook een keer wat hertjes tegen.

Wat kan je hier in de omgeving doen?

Wat niet zou ik haast zeggen! Op vijf minuten rijden ligt het sfeervolle dorpje Mittersill. Hier zijn vele gezellige restaurants, terrasje, winkels en zelfs een waar kasteel. Direct in Mittersill vind je het nationale park museum, maar ook een prachtige golfbaan voor de golfliefhebbers. En natuurlijk zijn er vele fietspaden, wandelpaden, noem maar op.

Op een steenworp afstand van de Panorama Lodge Kitzbüheler Alpen gaat de lift naar het skigebied van Kitzbühel. Beter kan eigenlijk niet. De lift is ook in de zomermaanden geopend trouwens, want het panorama en het prachtige wandelgebied trekt ook dan vele toeristen. En als de lift naar het skigebied dan zo dichtbij is, dan is Kitzbühel zelf natuurlijk ook niet ver weg. Klopt! en ook zeker een bezoek waard.

Panorama Lodge Kitzbüheler Alpen: skiën vanaf oktober

Ja, echt waar. Precies bij deze lift start half oktober gegarandeerd het skiseizoen van Kitzbühel. Dat zul je nergens anders in Oostenrijk buiten de gletsjers vinden. Hoe garanderen ze dit dan? Doordat ze aan het einde van de winter gigantische sneeuwdepots aanleggen en die in de herst dan weer worden geopend en uitgespreid tot een paar pistes. Echt uniek dus! Wij testten dit overigens vorig jaar zelf uit (bekijk!).

De appartementen zijn ook te koop!

De appartementen in de Panorama Lodge Kitzbüheler Alpen zijn straks te huur, maar nu al te koop! Een appartement op zo’n toplocatie, wie wil dat nu eigenlijk niet? Wanneer je verhuurt, dan kost een appartement je bovendien eigenlijk niks, want alle kosten worden uit de verhuur betaalt. Vind je verhuur aan toeristen maar niks? Ook dat kan hier! 10 van de appartementen hebben namelijk een Zweitwohnsitz bestemming, wat betekent dat verhuur geen verplichting is. Wanneer je wel verhuurt, dan is de verhuur en het beheer compleet georganiseerd. Je hoeft dan aan niets te denken. Mooi toch?

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten van de aanschaf van een appartement in de Panorama Lodge Kitzbüheler Alpen? Dat kan! Alpendreams begeleidt de verkoop op de Nederlandse en Belgische markt. Het project wordt provisievrij en daarmee zonder makelaarscourtage aangeboden. Meer weten over een tweede huis in Oostenrijk? Bezoek Alpendreams op de Second Home Expo in Utrecht of Brussel!

Gratis tickets Brussel (22 & 23 september): bit.ly/_SHB
Gratis tickets Utrecht (28 – 30 september): bit.ly/_SHU


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.