fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

X-Socks

Op zoek naar de perfecte bocht

Skisokken, misschien wel het meest ondergewaardeerde item van je wintersportuitrusting. Je denkt niet echt na over je aankoop, pakt nog even een aanbieding mee bij de kassa en skiet vervolgens jarenlang op dezelfde oude sokken. Dat hadden wij dus ook. Tot we vorige winter met X-Socks gingen skiën en op zoek zijn gegaan naar de perfecte bocht.

Op zoek naar de pefecte bocht

Op de strak geprepareerde pistes van Zauchensee in de Ski Amadé zijn wij samen met skiër Rik van de Kasteele op zoek gegaan nar de perfecte bocht. We waren wat later in het seizoen én de aller eerste bij de lift ‘s ochtends, dus de pistes waren helemaal leeg en super vers. Ideaal dus om wat lekkere carve bochten te trekken. “Voor mij betekent de perfecte bocht, dat ik absolute controle heb” aldus Rik. “Alles kunnen voelen, vanaf het moment dat je de bocht aansnijdt tot het uitsturen.” Nou, dat is aardig gelukt, check de video!

De slimme sokken van X-Socks

De slimme sokken van X-Socks zorgen ervoor dat overtollige warmte goed afgevoerd wordt. Als je voeten te veel zitten opgesloten en de warmte niet weg kan, dan beginnen je voeten te transpireren, worden de sokken nat en je huid vochtig en zacht. Het slimme systeem van X-Socks zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de sok en in de schoen om zo het optimale ‘blote voeten klimaat’ te creëren, alsof je op blote voeten loopt dus.

Persoonlijke aanrader

Na een wintertje op X-Socks skiën zijn we om: we dragen de X-Socks onderhand met liefde en willen niet meer anders. Geen natte, zwetende voeten meer, heerlijk. Wij zijn benieuwd: wat is jouw slechtste ervaring ooit met skisokken?! Nieuwsgierig geworden naar X-Socks, check www.xsocks.nl voor verkooppunten in je omgeving.

Meer wintersport? Check ons wintersport kanaal!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.