fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

De kracht van de natuur

Prachtige beelden van nieuwe bergmeertjes in Kleinarl

Een paar weken geleden lieten wij jullie al de nieuwe bergmeertjes in Kleinarl zien die tijdens het heftige noodweer waren ontstaan. De verwachting was toen al dat de meertjes blijvend zouden zijn en de gemeente wilde ze ook graag voor de toeristen begaanbaar maken.

Bergmeertjes in Kleinarl als toeristische trekpleister

De nieuwe bergmeertjes in Kleinarl zijn inmiddels een echte toeristische trekpleister geworden. Sinds het noodweer hebben vele, vele mensen de meertjes met eigen ogen aanschouwt. Het is dan ook echt de moeite waard. De kristalhelder meertjes zijn zo ongelofelijk mooi blauw dat het begrijpelijk is dat veel toeristen een kijkje komen nemen.

Waanzinnige nieuwe beelden

Heb jij de meertjes nog niet gezien? Dan hebben wij waanzinnige nieuwe beelden voor je! Daniel Hager heeft ook een kijkje genomen en beelden gemaakt waar ons Oostenrijk hart sneller van gaat kloppen. Fantastisch!

Ben jij nou ook al zelf bij deze nieuwe bergmeertjes geweest? Deel dan je foto’s en ervaringen met ons. Wij zijn benieuwd.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.