fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Binnenkort online

Puur Oostenrijk: een nieuwe serie op Oostenrijk TV

Soms lijkt de wereld nooit meer stil te staan. Even echt uitschakelen blijft lastig. We zijn altijd op zoek naar meer, maar soms hebben we juist behoefte aan een beetje minder. In de nieuwe serie ‘Puur Oostenrijk’ vinden we onze weg terug naar de natuur, terug naar de oorsprong. We gaan op zoek naar dat wat Oostenrijk zo bijzonder maakt!

Terug naar dat wat we het meeste gemist hebben

De afgelopen jaren hebben we met de series Der Geheimtipp, De groeten uit..! en #nooitmeernaarhuis heel wat mooie afleveringen kunnen maken. Nu is het tijd voor een nieuwe toevoeging: Puur Oostenrijk. Een serie waarbij we terug gaan naar dat wat we het afgelopen jaar het meeste gemist hebben.

Het afgelopen jaar hebben we door corona maar weinig nieuwe afleveringen kunnen maken. Naar aanloop van deze zomer heeft dit ons aan het denken gezet. Wat hebben we afgelopen jaar na een jaar veel thuis zitten nou echt het meeste gemist? Al pratend met elkaar werd het snel duidelijk: het gevoel op avontuur te kunnen. Buiten de gebaande paden. Terug naar de oorsprong. Dat is voor onze het echte, pure Oostenrijk gevoel. En precies dit gevoel proberen we in de nieuwe serie met jullie te delen.

Nieuw en langer format met meer ruimte voor echte verhalen

In de nieuwe serie Puur Oostenrijk nemen we de tijd om bijzondere plekken in Oostenrijk echt beter te leren kennen. Met een langer format dan jullie van ons gewend zijn hebben we de ruimte om echte verhalen te vertellen. Verhalen die je niet in een kort item van 2 minuten kunt vertellen. Ondanks dat het moeilijk is om online lang aandacht vast te houden van kijkers, hopen we dat wij jullie met deze nieuwe en informatieve verhalen kunnen boeien. We hopen dat we het pure Oostenrijk gevoel met je kunnen delen.

Tip van de sluier: foto tijdens de opnames van Puur Oostenrijk. Weet jij waar we zijn?

Première aflevering 1 op zondag 25 april om 19:30 uur

Het goede nieuws: de komende weken komen de eerste twee afleveringen al online. Waar ze precies over gaan verklappen we nog niet maar ik kan al wel vertellen dat ze in het Bregenzerwald en in Saalbach zijn opgenomen. Nieuwsgierig? Zondag om 19:30 uur is de première van de eerste aflevering uit het Bregenzerwald. Die zie je hier op de website of op YouTube!

Wil je de afleveringen direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor ons Inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.