fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Uitzicht in Oostenrijk

De bergwereld aan je voeten: jullie mooste foto’s op een rijtje

UPDATE

De reacties bleven maar komen op Facebook dus hebben we onderaan dit bericht ook nog alle nieuwe foto’s toegevoegd. Bedankt voor al jullie reacties!


Vorige week plaatsten wij onderstaande foto op Facebook en Instagram met de vraag om jullie eigen foto’s te plaatsen met de bergwereld aan je voeten. Wij waren wel benieuwd naar jullie favoriete uitzicht in Oostenrijk. Zie hieronder het resultaat van de foto’s die via Facebook en Instagram binnen zijn gekomen. Misschien niet allemaal even hoog, maar ze zorgen zeker allemaal voor dat echte ‘Oostenrijk gevoel’.

Bovenstaande foto is trouwens genomen bovenop de Kleiner Grieskogel (3065 meter), bij de stuwmeren in Kaprun. Een pittige tocht, niet aan te raden voor onervaren bergwandelaars, maar oh wat een mega uitzicht heb je daarboven.

Bedankt voor het insturen van jullie leuke foto’s en hopelijk tot snel in Oostenrijk! Op zoek naar een spectaculair uitzicht in Oostenrijk? Lees ons artikel 5 Spectaculaire hangbruggen in Oostenrijk als je geen hoogtevrees hebt 😉


 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.