fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Oostenrijk TV #austrianstories

Voorjaarswandelingen in het Bregenzerwald

In de Oostenrijk TV #austrianstories delen wij verhalen en foto’s van andere Oostenrijk liefhebbers. Vandaag komen verhaal & foto’s van Sjoerd Klippel. Hij was in het Hemelvaartsweekend samen met zijn vader onderweg en maakte een aantal prachtige wandeltochten in het Bregenzerwald in Oostenrijk.  Wat een weekend!

“In het Hemelvaartsweekend ging ik (@sjoerdklippel) samen met @klippelmartin naar het Bregenzerwald in Oostenrijk. In de drie dagen die we hadden hebben we 58 km gelopen, bijna 2500 hoogtemeters overbrugd en erg genoten van het voorjaar. De eerste dag beklommen we van huis uit de Mittagsfluh om vervolgens achterom deze berg, via de Weissenbachalpe, weer terug te keren in Au. De tweede dag startten we op de Diedamskopf en liepen we via de Schwarzwasserhütte en het Neuhornbachhaus terug naar Schoppernau. Op de laatste dag liepen we de Damülser Rundtour en daarbij deden we vier toppen aan (Portalhorn, Sünserspitze, Ragazer Blanken en Hoch Blanken). De lente in combinatie met Oostenrijk was voor ons nog onbekend, maar is zeker een aanrader!”


Oostenrijk TV #austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt @sjoerdklippel voor het dele van deze prachtige wandeltochten in het Bregenzerwald. ????

Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.