fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Winactie

WINNEN // 5 keer X-Socks voor 5 december

Als er iéts is waar ik een hekel aan heb tijdens het skiën dan zijn het wel sokken die niet lekker zitten en vochtig worden door het transpireren. Tijd dus om komende winter met echt goede sokken de piste op te gaan.

Sinterklaas is fan van Oostenrijk

Wist jij dat Sinterklaas ook in Oostenrijk voorbij komt? Welliswaar gaat dat wat anders dan hier, maar fan van Oostenrijk is hij zeker. Misschien is het daarom dat wij laatst ook een paar sokken in onze schoenen hebben gekregen. Dat wordt dus eindelijk met droge en warme voeten op pad voor de mooiste Oostenrijk TV beelden komende winter. Maar het allerleukste is: Sint & Piet zijn zo enthousiast over deze sokken (zouden zij ze zelf ook gebruiken?) dat er 5 paar sokken worden verloot onder de Oostenrijk TV fans!

X-Socks Ski Silk Merino

Door mee te doen aan deze winactie maak je kans op één van de 5 X-Socks Ski Silk Merino paren. Dit zijn niet zomaar sokken, de naam zegt het al: de sokken zijn gemaakt van zijde en merino wol. De merino wol uit deze sokken is afkomstig  van een speciaal gefokt schapenras, de Saxon Merinos. Deze schapen leveren super fijne wol. Het hoge percentage zijde in de sokken zorgt voor een effectieve klimaatregulering. Heerlijk: je sokken blijven droog en je voeten op de meest ideale temperatuur!

Wat moet je doen?

Meedoen is super simpel! Like ons op Facebook, vul je gegevens in en vertel de Sint waarom jij deze sokken komende winter wel kunt gebruiken. Wie weet heb jij dan komende winter eindelijk droge en warme voeten tijdens de wintersport! De winactie loopt tot en met 05-12-2017. De winnaars worden op 6 december bekend gemaakt.

Wie zoet snel is krijgt lekkers

Het is al bijna 5 december dus Sint wil graag zo snel mogelijk weten naar wie hij deze heerlijke sokken kan sturen. Daarom doen we deze keer extra makkelijk: de 5 paar sokken worden onder de eerste 50 inschrijvingen verloot. Hop hop, waar wacht je nog op?


1. Like ons op Facebook.

 

2. Vul het formulier in en beantwoord onderstaande vraag.

Deze winactie is verlopen.


Met het versturen van het aanmeldformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze winactie. De winnaar ontvangt 6 december 2017 bericht per email.

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.