fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Winactie Deuter

WINNEN: De Deuter Trail 30 rugzak!

Wandelen in de bergen doe je natuurlijk met een echte bergrugzak. Niet alleen handig om wat te drinken en te eten mee te nemen, maar juist ook die spullen die je onverwacht van pas kunnen komen. Denk aan die warme trui of regenjas voor als het weer ineens omslaat. Toch zien wij nog erg vaak mensen zonder rugzak in de bergen onderweg op plaatsen waarvan je denkt: nou als het weer nu omslaat heb je een probleem! Daarom mogen wij in samenwerking met Deuter een hele mooie bergrugzak weggeven. Het is dus weer tijd voor een winactie!

Wat kan je winnen?

De winnaar van de Deuter winactie mogen wij de Deuter Trail 30 rugzak aanbieden. Een heerlijke rugzak voor tijdens een mooie dagtocht in de bergen, maar ook voor een langeafstandswandeling bij je thuis. Of je nu hoog in het alpine landschap loopt of thuis in de bossen de Deuter Trail 30 is de perfecte begeleider!

Sinds deze zomer hebben wij ook de Deuter Trail 30 en die bevalt ontzettend goed. Een heerlijk lichte rugzak met toch veel opbergmogelijkheden. Niet te groot, niet te klein. Ideaal dus!

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken om de Deuter Trail 30 te winnen? Like ten eerste even onze Facebookpagina en deel deze win-actie. Bekijk daarna bovenstaande video. Zie jij hoe vaak de Deuter Trail 30 rugzak in beeld komt? Vul je gegevens en antwoord in op onderstaand formulier. Onder de juiste inzendingen wordt door middel van loting de winnaar gekozen.

En de winnaar is…

We hebben 41 goede antwoorden binnen gekregen en daaruit hebben we de winnaar getrokken:

Nicole Meulendijks

Gefeliciteerd! Je hebt de Deuter Trail 30 rugzak gewonnen (ter waarde van €129,00) en ontvangt  van ons bericht via e-mail.

Deze keer niet gewonnen? Niet getreurd, we hebben vaker winacties. Wil je die niet missen, meld je dan hieronder even aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.