fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

St. Johann in Salzburg

Dit is waarom je naar St. Johann in Salzburg op wintersport wil!

Deze winter weer op wintersport? Wij vertellen je waarom je dit jaar naar St. Johann in Salzburg wil! En ja, er is meer dan het skigebied Snow Space Salzburg. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

1. Uitgebreid skigebied Snow Space Salzburg

Ken jij de vakantieregio Sankt Johann in Salzburg al? Nee? Misschien zegt Alpendorf of Snow Space Salzburg je wel wat? Dat kan, want Alpendorf is tegenwoordig namelijk onderdeel van Sankt Johann in Salzburg dat dé instap is voor het grote skigebied Snow Space Salzburg. Wouter ging op verkenning!

2. De beste Schnaps van Oostenrijk

Schnaps, wie kent het niet? De kleine glaasjes die snel tevoorschijn komen als de ski’s uit gaan, de schoenen een standje losser gaan en de stemming er al goed in zit… Maar in Sankt Johann in Salzburg heeft Maaike schnaps op een hele andere manier leren waarderen. Als je een schnaps liefhebber (of kenner!) bent, of als je gewoon een keer – een van – de beste schnaps van Oostenrijk (maar ook van Beieren en Zwitserland) wil proeven, ben je van harte welkom in de Hedegg Destillerie.

3. Sneeuwschoenwandelen: ook als het weer wat minder is

Waar Wouter het skigebied al heeft uitgetest ging Maaike de winterse bossen in. Dat doet ze samen met een gids, want ik heb geen zin om te verdwalen. Het mooie van met sneeuwschoenen op pad gaan is namelijk dat je zelf je pad kiest en jij beslist waar je heen gaat. Echt genieten van de pure winterse natuur dus. Wil je genieten van onaangetaste landschappen die je anders niet zo snel ziet? Dan is het winterwandelen ook echt wat voor jou!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.