fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Vreemd weer

Van zware (gevaarlijke) storm tot prachtige sneeuwval

Jeetje, jeetje, wat een rare dag vandaag in Oostenrijk. Waar wij wonen (Zell am See – Kaprun) vandaag een prima dag met vanaf het middaguur enkele uren zware sneeuwval. En dat terwijl wij op basis van de weerberichten op regen hadden gerekend. Enthousiast over deze sneeuwverrassing gingen wij dan ook live op onze Facebook pagina.

 

Dat was leuk, maar uit andere delen van Oostenrijk kwamen heel andere beelden naar ons toe. Man man, wat heeft het op sommige plaatsen GESTORMD! Pfff, ech niet fijn. Zoals deze uit Ischgl op de piste:

Op onze Facebookpagina deelden wij een schommelende stoeltjeslift uit Silvretta Montafon (Vorarlberg) vandaag. Die mensen zullen doodsangsten hebben uitgestaan. Ik had er niet in hoeven zitten zeg… Ook uit Kizbühel geen prettige beelden van loshangende gondels. Kijk maar eens hier.

Hopelijk is dit vreemde weer van korte duur en krijgen we daarna weer stabiel winterweer met sneeuwval of gewoon een lekker zonnetje.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.