fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 5

Russian Twist

De vijfde oefening die personal trainer Pieter Bulsink op deze Workout Wednesday voor je in gedachten heeft is de ‘Russian Twist’.  Je traint hiermee je schuine buikspieren. Kijk en luister even goed mee, want veel mensen doen deze oefening nog steeds verkeerd.

Russian Twist – De uitleg

De schuine buikspieren zijn bij het skiën super belangrijk. Die wil je dus wel op een goede en veilige manier trainen. Daar is de Russian Twist uitstekend voor. Je gaat rechtop zitten met je benen in een hoek van ongeveer 90 graden. Leun iets achterover totdat je voeten bijna van de grond afkomen. Het accent ligt op de schouders die gaan draaien, niet je handen doen het werk, maar je schouders. Maak 3 rustige sets van ieder 15-20 herhalingen.

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.