fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Saalbach Hinterglemm

De voordelen van de Joker Card Saalbach

Overweeg je een zomervakantie in Saalbach Hinterglemm? Kijk dan bij het boeken zeker even of de Joker Card bij je accommodatie is inbegrepen. Deze kaart biedt je tijdens de vakantie namelijk erg veel voordelen!

Joker Card: niet zo maar een gastenkaart

Het concept van de gastenkaart ken je waarschijnlijk wel van meer regio’s. Vaak krijg je leuke kortingen of gratis toegang tot bepaalde activiteiten of bezienswaardigheden. Maar: de Joker Card in Saalbach Hinterglemm is wel erg chill. Overnacht je in een partner accommodatie van de Joker Card dan krijg je deze bij aankomst overhandigt en geldt voor de duur van je verblijf.

Gratis en onbeperkt toegang tot de Bergbahnen

Misschien wel het allermooiste voordeel van de Joker Card: je hebt gratis én onbeperkt toegang tot alle Bergbahnen in Saalbach en Hinterglemm. Dat betekent dat je volgende liften onbeperkt kunt gebruiken:

 • Kohlmaisbahn
 • Schattberg X-press
 • Schattberg Sprinter
 • Westgipfelbahn
 • 12er KOGEL Bahn
 • Reiterkogelbahn

Daarnaast mag je ook nog 2x per dag gebruik maken van de liften in Leogang (Steinbergbahn en/of Asitzbahn).

Joker Card óók voor bikers geldig

Zelf als je met de fiets de berg op wil kan dat. In Saalbach Hinterglemm is het (downhill) mountainbiken helemaal hot. Zelfs met de fiets mag je 2x per dag gratis met de liften omhoog. Dat geldt ook voor de liften in Leogang. Ideaal dus als je van de vele trails wilt genieten, want ook de toegang tot de trails en het Bikepark is dankzij de Joker Card gratis. Wij deden dit ook met onze Joker Card toen we in Saalbach waren. Check onderstaande aflevering!

Alle andere voordelen van de Joker Card

Met de Joker Card profiteer je ook van veel andere gratis voordelen. Dit betekent dat je naast het gratis en onbeperkt gebruik van de Bergbahnen onder andere geniet van de volgende voordelen:

 • Onbeperkt toegang tot al het openbaar vervoer in de hele Pinzgau-regio
 • Onbeperkt toegang tot de midgetgolfbanen en tennisbanen
 • Onbeperkt toegang tot het zwembad
 • Gratis toegang in het Heimathaus en Skimuseum
 • Deelname aan tot 10 wandeltochten onder begeleiding van een gids
 • En nog heel veel meer! Bekijk alle voordelen van de Joker Card.

Nog een leuke tip: ga met de Joker Card gratis omhoog met de Reiterkogelbahn en doe een dagje Waldwellness!

Waarom wij fan zijn van de Joker Card

Tijdens ons verblijf in Saalbach hebben wij ook gebruik mogen maken van de Joker Card. Wat wij er zo mooi aan vinden? Normaal gesproken kost een berg- of dalrit met een van de Bergbahnen al snel behoorlijk wat geld. Hierdoor merken wij meestal dat je van te voren toch even goed nadenkt óf en wanneer je een lift gaat gebruiken. Nu alle Bergbahnen inclusief zijn valt dat stukje twijfel weg en ga je gemakkelijk ook eens een keer spontaan met de lift omhoog. Zo pakten wij in onderstaande aflevering na een bezoek aan de Golden Gate brug en de Baumzipferlweg nog even lekker de lift omhoog om bovenop de berg te lunchen. Lekker toch?

Meer weten over Saalbach Hinterglemm in de zomer?

De afgelopen jaren zijn wij een aantal keer langs geweest in Saalbach Hinterglemm om afleveringen te maken. Al onze avonturen in deze regio vind je op de bestemmingspagina. Voor nóg meer informatie over de regio bezoek je de website saalbach.com.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.