fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Fotoverslag

Zo mooi was dit weekend in Saalbach – Hinterglemm

Eindelijk, eindelijk is vorige week ‘de grote sneeuwval’ gekomen en wat snakte ik dan ook naar het weekend om ook zelf eindelijk de piste op te kunnen. Denk je in Oostenrijk te wonen en ‘altijd’ te kunnen…mis! Ook ik moest gewoon werken.

Mijn keuze viel op Saalbach, vooral vanwege de ijzige temperaturen en dan is het met de vele zuidhellingen prettig dat je in ieder geval het zonnetje voelt. En wat waren de condities goed. Ongelofelijk als je bedenkt dat iets meer dan een week geleden – los van wat kunstsneeuwhopen – alles groen was. Diep, diep winter was het dit weekend! Een dik pak sneeuw en ijskoud. Persoonlijk was het mij ietsje te koud met -16 op de berg en -12 in het dal. Mijn tenen gaan altijd zo verschrikkelijk pijn doen dan (heb jij een gouden tip hoe dit tegen te gaan, ik hou me aanbevolen!). Mijn handen hielden het verbazingwekkend goed en dus heb ik gelukkig wel een paar foto’s kunnen maken en zijn we even live gegaan op Facebook vanuit de nieuwe Kohlmaisbahn.

Iedereen die tijdens de kerstvakantie naar Oostenrijk gaat kunnen we echt geruststellen: de combinatie van een dik pak sneeuw en de ijskoude temperaturen van deze week voor de sneeuwkanonnen hebben voor absolute topcondities gezorgd! Dat het nu ietsje warmer wordt is voor de meeste van ons waarschijnlijk alleen maar prettig tijdens het skiĆ«n… šŸ˜‰

 

De dag startte zo! Wat wil je nog meer?
De blik richting Leogang. Love it!
We skiƫn op de grens van de bewolking en dat zorgt voor de bijzondere sfeer vandaag!
De nieuwe Kohlmaisbahn. En je voelt aan deze foto dat het ijskoud is...
Koud, kouder, koudst! Bijzondere sfeer door de brullende sneeuwkanonnen.
Deze kant op kijkend is het strakblauw! #winter
Uitstekende pistes vandaag en op de achtergrond Fieberbrunn.
Superbrede pistes! Geen zorgen voor de kerstvakantie :)
Blik vanuit Hinterglemm richting Saalbach. Het was een top dag!

Het mag duidelijk zijn: beter kan (bijna – de temperaturen) niet! De winter is er, dat is wel duidelijk. De pistes liggen er top bij. Wij zijn klaar voor de kerstvakantie. Jullie ook?


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geĆÆnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.