fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 1

Split Squats

De eerste oefening die personal trainer Pieter Bulsink voor je in gedachten heeft zijn de ‘Split Squats’. De Split Squats zijn super goed om je benen afzonderlijk van elkaar ook sterker te maken en je heupen losser te krijgen. Altijd fijn en praktisch, toch?

Split Squats – De uitleg

Zet één been naar voren (best een grote pas) en ga goed rechtop staan. Focus op je achterste knie en breng die langzaam omlaag en langzaam weer omhoog. Je zult merken dat je meer rek krijgt rond je heupen. En die rek is weer heel fijn, want daarmee zorg je dat de heupen losser worden. Doe per been 3 sets van 10-12 herhalingen. Herhaal dit enkele keren per week en jij gaat met losse heupen naar de wintersport (niet alleen goed op de piste dus, maar ook in de Après ski 😉 )

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.