fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Update tijdens ons filmweekend

De smaak te pakken in diep winterse Tiroler Zugspitze Arena

Even een update van ons uit de Tiroler Zugspitze Arena waar wij dit weekend opnames aan het maken zijn. Vrijdag avond laat kwamen wij na een prachtige dag in Innsbruck (beelden zie je binnenkort ook bij ons!) aan in het dorpje Berwang. De aankomst was fantastisch: het sneeuwde! En dat heeft het hier al een paar dagen gedaan, want in slechts een paar dagen is er meer dan een meter sneeuw gevallen werd ons hier verteld. Wij vallen dus met onze neus in de boter…uh sneeuw.

Na een eerste prettige nacht in Hotel Singer en een goed ontbijt zaten wij gisteren als eerste in de lift omhoog. De eerste twee uurtjes was het even redelijk opgeklaard en hebben we mooie beelden kunnen schieten in een diep, diep winters landschap. Leuk skigebied trouwens dat Berwang! Daar zullen we de komende tijd nog eens wat dieper op in gaan als de video’s gemonteerd zijn. In de middag hebben we de auto gepakt naar Lermoos, want dat is zo leuk hier in de Tiroler Zugspitze Arena, er liggen meerdere skigebieden vlakbij elkaar. In Lermoos werden wij opgewacht door de local Birgit van het Tiroler Zugspitze Tourismus en met haar hebben we genoten van een heerlijke lunch in de Wolfsrathauser Hütte. We hadden geluk met het weer, want zelfs de Zugspitze hebben we kunnen zien.

Lermoos met het bekende Wetterstein Gebirge

Na nog een paar goede afdalingen en mooie (foto)shoots kunnen we zeggen dat we een top skidag gehad hebben. Terug in het hotel zijn we even wat gaan ontspannen in de wellness, voordat we – ja we worden hier ongelofelijk verwend – een 5 gangen diner voorgeschoteld kregen. Tijdens het avondeten is het weer beginnen te sneeuwen. En goed ook! Het sneeuwt, en sneeuwt, en sneeuwt, het gaat maar door.

Vandaag gaan we naar Ehrwald. Het sneeuwt nog steeds als een gek en als het goed is, worden we meegenomen naar een paar leuke skihutten en gaan we ook even de nieuwe funslope proberen. En ongetwijfeld bij deze vele sneeuw pakken wij ook nog even een poederbochtje in het bos mee… 🙂

Wij hebben de smaak in ieder geval te pakken.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.