fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Fotoblog

Fakkelwandeling in de Tiroler Zugspitz Arena

Romantischer kan het bijna niet: een fakkelwandeling in de Tiroler Zugspitz Arena. Tenminste als je hier met je partner bent en niet zoals wij als broers… :). Het avondsfeertje, het besneeuwde landschap en bovenal die ruige rotswand van de Zugzpitze vormt het perfecte decor voor een fantastische avond.

Al wandelend de zonsondergang beleven

Een fakkelwandeling is een bijzonder belevenis omdat je de zonsondergang al wandelend meemaakt. Kort voor zonsondergang is het verzamelen en zie je de rode gloed magisch weerkaatsen op de rotswand van de Zugspitze. Op dat moment is het nog goed licht buiten en zijn de fakkels meer leuk (en handig om iets van warmte te ervaren) dan functioneel. Terwijl het licht van de zon steeds verder afneemt, wordt het effect van het licht van de fakkels echter steeds groter.

Meerdere mogelijkheden voor een fakkelwandeling in de Tiroler Zugspitz Arena

Het winterlandschap in het avondlicht, verse stappen zetten in de sneeuw en met brandende fakkels de omgeving verlichten is al een belevenis op zich. Maar het landschap er omheen maakt het plaatje compleet. Een fakkelwandeling in de Tiroler Zugspitz Arena biedt zich op meerdere locaties zich goed aan!

Zo beginnen wij op de winterwandelpaden bij de Golfclub in het prachtig Mohrgebied. Hier heb je een perfect zicht op de Zugspitze. Maar nog mooier werd het toen wij een locatie in het bos met open vlaktes en houten hutjes aan de voet van de Zugspitze opzochten. Je vindt deze prachtige locatie vanaf de Parkplatz Ponöfen op de weg vanuit Ehrwald naar het dalstation van de Tiroler Zugspitzbahn. Vanaf de parkeerplaats loop je zo het bos in en ervaar je het machtige winterlandschap. Kijk maar even mee:


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.