fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 3

Toe Touch

De derde oefening die personal trainer Pieter Bulsink voor je in gedachten heeft is de ‘Toe Touch’.  Je traint hier héél veel in slechts één oefening. Je traint rek in je hamstrings, kracht in je schouders en ook nog eens je schuine buikspieren.

Toe Touch – De uitleg

Zet je handen op de grond recht onder je schouders. Dat is belangrijk. Zet de handen niet te ver naar voren dus. Je benen zet je op heupbreedte en je gaat helemaal recht liggen. Dit is de basishouding voor deze oefening. Je billen duw je zo hoog mogelijk de lucht in en je schouders nog wat naar achter toe. Daarna tik je kruislings je voeten aan. Dus met je rechterhand je linkervoet en met je linkerhand je rechtervoet. Tussen het wisselen door zorg je er voor dat je eerst weer helemaal recht ligt. Belangrijk is dat je goed uit blijft duwen vanuit de schouders. Nu weet je precies hoe je een Toe Touch moet doen! 🙂 Doe de Tou Touch in 3 sets van elk 10 – 12 herhalingen.

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.