fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Vakantieweer Oostenrijk | Week 39

Vakantieweer – Een zeer zonnige herfstvakantie!

Op deze pagina vind je elke vrijdag een actueel weerbericht voor de komende week in Oostenrijk. De herfstvakantie voor de regio’s midden en zuid zijn vandaag begonnen en dus zullen er zeker wat Nederlanders naar Oostenrijk vertrekken. Wij zetten op basis van de Oostenrijkse weerberichten van de ORF en de ZAMG op een rijtje wat je de komende week ongeveer aan weer op je vakantieadres kunt verwachten. Het weer in Oostenrijk ziet er van 14 september tot en met 20 september als volgt uit.

Deze week: zon, zon en nog eens zon

Normaal schrijven wij het weerbericht per dag voor je uit. Dit keer doen we dat maar niet, want het weer in Oostenrijk is de komende week iedere dag eigenlijk gewoon hetzelfde. Je krijgt zon in je herfstvakantie! Lekker toch?

Op sommige plaatsen kan de dag – zoals normaal is in oktober – met een mistbank in de dalen beginnen. Deze trekken echter snel weg en dan zit je stralend in de zon. In de bergen deze week hooguit wat sluierbewolking en maximale zonuren. Heerlijk. Dit is wat ze nou noemen de ‘Goldener Oktober’. De temperaturen liggen zo tussen de 18 en 25 graden.

Benieuwd wat ons zo aanspreekt in de herfst? Je leest het hier.

Wij gaan komend weekend het skiseizoen openen bij dit prachtige weer in Oostenrijk.

Geniet van je vakantie in ieder geval en vergeet je zonnebrandcrème niet… 😉

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.